Ne demek?

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Başkaca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) omurga amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki yaman, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların öteki katlara geçişini çelmek yahut muhtemel evetğu denli geciktirmektir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu yer ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

şey 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki yüzında da duvar, seki yangın kapısı yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet oylumluliği 80 cm evet da henüz azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni başlangıçladığı kattan bitiş tıkızna derece kesintisiz halde olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Husus 3- Kaçış merdiveni yapının dışında kalabilir. Fakat bununla ilişkin uyulması gereken bazı kurallar mevcut. örneğin; bir mimarinın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına peyda merdiven konstrüksiyonlmasına izin verilmemektedir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna kırmızıınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler arasında mektep, esenlik kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir küme evetğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page